Преди почти седмица стартира нулираното гласуване за "Наградата на публиката" от конкурса "Златна Пролет", организиран от БНР. Поради нарушаване на правилата четири песни бяха дисквалифицирани и нови четири заеха техните места. Сряда, 27.03.2013, след пресконференция на журито беше даден старт на нулирания вот.

"Колко още ще боли" е едно от заглавията, които събудиха най-големи симпатии в онези, които се запознаха с песните от конкурса. Нейн автор (музика,текст и аранжимент) е Валентин Тонков, а страхотният глас, чрез който тя достига до сърцата на хората, е на Деница Денева.

Младата изпълнителка е същинско олицетворение на необятния талант на родното музикално изкуство. Силният й глас, богатият живот, който придава на песента със своето изпълнение и изключително близкият до аудиторията като лично усещане и съпреживяване текст превръщат "Колко още ще боли" в "любима" за много хора песен. Естествено излъчване на  Деница Денева позволява нейното пеене да стигне до душата на слушателите й.

Гласуването приключва на 08.04.2013 година, още седмица до голямата неизвестна - кой ще грабне наградите!? Това е времето, с което разполагате, за да вземете дейно участие в раздаването на една от тях - "Наградата на публиката". Ако все още не сте чули песента на Деница Денева - "Колко още ще боли",

Деница Денева
може да го направите тук:
http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Denica_Deneva_Kolko_oshte_shte_boli.aspx
,
а след това, като Ви хареса, може да гласувате тук :
http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Chart_2013.aspx.
При даването на вот специфичното за този конкурс е, че всеки ден може да гласувате отново. Това е най-добрият начин да се превърнете в част от победата на младата певица.

Повече за успехите на 17-годишната Деница, може да намерите тук:
http://clubfotoni.weebly.com/1/post/2013/03/17.html
http://literaturnibesilki.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=19

Кратък адрес, през който ще  бъдете пренасочени към сайта за гласуване:
http://www.kolev-media.com/denicadeneva

                                                                                                Автор на статията: Кольо Колев

Maria Naidenova
4/2/2013 04:29:11 am

ok!!

Reply
Stefan
4/6/2013 06:28:55 am

Успех!

ReplyLeave a Reply.