Picture
Творчески клуб „Фотони” и  Образцово народно читалище „Напредък” за 10-ти пореден път организират среща на млади автори от  Търговище с любителите на писаното слово. В 2 поредни дни- 7-ми (вторник) и 8-ми (сряда) май 2013г. в залата за кафе-театър на читалището в гр. Търговище,  


 
Picture
17-годишната Деница Денева достигна финалният етап от конкурса за авторска поп и рок песен "Златна пролет", организиран от Българското национално радио. Сред над 300 участвали песни, нейната творба "Колко още ще боли" достига до финала, където победителят ще бъде избран измежду 12 парчета.


 
Picture
Съвсем скоро доста смело и дръзко нарекох книгата „След смъртта на Франсоа“ – „триумф на истинската поезия“, последните данни сочат, че това мое твърдение никак не е далеч от истината.
Според електронното издание store.bg, една от най-големите онлайн книжарници в страната, книгата се е превърнала в четвъртото най-популярно име за последния месец на пазара на българска литература.


 
 
В събота вечер в малкия град излизаш с приятели, или оставаш у

дома. Миналата събота  младите
автори от творчески клуб „ФОТОНИ” решиха да
дадат още една алтернатива на
  търговищенци- да се насладят на поредната им
музикално-поетична вечер.  Поводът за изявата бе Световният ден на
  поезията
и музиката, Първи октомври.

 
Picture
На 29.09.2012 год. от 19 часа в залата за Кафе-Театър (Кино "Центрум"), Клуб Фотони ще представи своя пореден музикално-поетичен спектакъл, озаглавен "Пътека към кръстопътя" с гост-музикант Любомир Иванов.
Фотоните отново ще изпълнят залата със своето светоусещане и мироглед. А ВИЕ, нашата публика, сте нашият най-желан гост -ЗАПОВЯДАТЕ, вход свободен !


 
Picture
След успешното представяне на сборника за младежко творчество ФОТОНИ 10, получихме покана да гостуваме в Шумен. На 26.05., от17:30, в кафе-клуб „Делфина” на Цар Освободител 106, в почти пълен състав ще прочетем свои стихове.

Заповядайте!


 
Picture
Преди по-малко от седмица единадесет от фотоните на Радка Иванова изпълниха овехтялата и прашна, почти едноцветна зала на "Кафе-театър-а" със своята светлина и цвят. Малко над шестдесет и пет души изпълниха Кино-залата, разполагаща с петдесет и шест седящи места и улисани заедно с клуб "Фотони" деветдесет минути хранеха душите си с духовност.


 
Picture
Творчески клуб „Фотони” към Образцово читалище „Напредък” за 9-ти пореден път е инициатор на среща на млади и вече утвърдили се автори с публиката . В 2 поредни дни- 27-ми и 28-ми април 2012г. в залата за кафе-театър на читалището в гр. Търговище, ще имате възможността да чуете последните творби на поети и писатели


 
Picture
В предаването „Култур_НО” по БНР-Радио Шумен бе излъчено интервю с Айча Заралиева от творчески клуб „ФОТОНИ”. В него тя разказа какво се случва с младите автори от клуба, какво да очаква публиката от тях на Майски литературни вечери – 2012, за издаването на 10-тия сборник за младежко творчество „Фотони”,