Picture
Вестник "НИЕ" ще бъде съживен, това е последната новина от кухнята на Творчески клуб "ФОТОНИ". Идеята се роди преди няколко дни, след като екипът на клуба взе решение да се възползва от съвременните инструменти за медия и телекомуникация. Въпреки носталгията по книжното издание, новият вестник ще бъде изцяло електронен , достатъчно жив и реалистичен.

Клуб Фотони кани всички ученици, студенти и завършили - пишещи, рисуващи, композиращи и проявяващи всякаква странна, но интересна форма на културно-творческа дейност, да изпратят творбите си на нашия електронен адрес - clubfotoni@yahoo.com до 15.06.2013г, ако желаят да попаднат в първият електронен брой на Вестник "НИЕ", който се очаква да бъде реалност на 17.06.2013г.
Моля, придружете вашите произведения с трите си имена и учебното заведение, към което "принадлежите", ако сте все още "учащ".
В нашият Вестник за лично творчество може да изпращате - поезия, проза, импресии, есета- художествени, философски; рисунки, музика и песни, приказки и каквото творческо се сетите, било то скулптура или дърворезба.
Екип от редактори ще отговарят за качеството и контрола на творбите, които изпращате, затова не злоупотребявайте с авторските права на "отрочетата си".

Нека заедно докажем, че в нашата страна и нашият край (Търговище) все още има пишещи и можещи хора, които да милеят за родната култура и творчество.

* (бел.а.) този текст касае конкретно преподавателите, които имат свои литературни школи/клубове, посредством европроектите и останалите програми на министерството на образованието :

"НИЕ" не крадем вашите деца, ние им предоставяме още едно поле "за изява". Клуб "Фотони" е утвърдено име в културните среди на нашия град, което не е малко признание за всеки един можещ творец!

                                                                                                                                     Клуб Фотони,
                                                                                                                                     Кольо КолевLeave a Reply.